hirdetés
hirdetés

Ismét az Alitalia fedélzeti konyhája lett a legjobb

Az idén az Alitalia ismét díjat nyert a “Best Airline Cuisine – A Legjobb Fedélzeti Konyha” megmérettetésen, mint a világ legjobb minőségű fedélzeti ételét kínáló légitársaság.

hirdetés

A díjat az amerikai Global Traveler magazin ítélte oda, aki már 8 éve végez felméréseket az idegenforgalmi szakma szolgáltatásainak minőségével kapcsolatosan: Több, mint 36000 törzsutas vett részt a “GT Tested Reader Survey Awards 2011” felmérésben. Ez a felmérés díjazta az Alitalia fedélzeti szolgáltatásainak megújítására tett törekvéseit, melyet a kiváló olasz gasztronómia legjavát képviselő megnövekedett borválaszték, a legkiválóbb ételkínálat és a legelismertebb olasz tervezők által megálmodott kiegészítők fémjelzik.

A Magnifica osztályon felszolgált menüket az olasz régiók hagyományai ihletik, összeállításukban az „International School of Italian Cuisine” vezetője Gualtiero Marchesi segít, a legmegfelelőbb és a menühöz leginkább illő borok kiválasztását az Olasz Sommelier Társaság felügyeli.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai