hirdetés
hirdetés

Ismét egy ikonikus kolléga távozott közülünk

Bakonyi Erika, a Lengyel Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet egykori igazgatója nagy veszteség az egész szakma számára. Szeretettel és mély  fájdalommal emlékezünk rá.

hirdetés

A nagyon sokak által ismert és kedvelt Bakonyi Erika a képviselet igazgatójaként annak 1997-es nyitásától 2014-es bezárásáig közel két évtizeden át népszerűsítette Lengyelországot, mint turistacélpontot. Utazási szakemberek, újságírók sokat utaztunk vele Lengyelországba, és megismerhettük Erika profizmusát, kiváló lengyel nyelvtudását, munkájának magas szakmai színvonalát, töretlen jókedvét, egyedi humorát.

Visszatekintve a képviselet igazgatójaként végzett munkájára, nehezen tudjuk elképzelni, hogy szélesebb körben, jobban meg lehetett volna ismertetni Lengyelország szépségeit a magyar nagyközönséggel, mint ahogyan Erika tette gyakorlatilag egy személyben, némi személyi segítséggel.

Családja tájékoztatása alapján Erikánál tavaly újult ki a 10 éve diagnosztizált rákbetegség, gyógyulását akadályozta, hogy a koronavírus-járvány miatt elmaradtak szükséges orvosi vizsgálatai.

Drága Erika, nagyon sokat kaptunk tőled élményekben, a szakmai munkát illető példamutatásban!

Könnyű legyen neked az út! Nyugodj békében!

Erika végső búcsúztatásának részleteiről a későbbiekben adunk hírt.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk