hirdetés
hirdetés

Ismét nagy kollektív standdal vesz részt a MUISZ az Utazás 2019 Kiállításon

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége az idén 14 MUISZ tag utazási irodával valamint a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségével  vesz részt az Utazás Kiállításon. A több mint 100 nm-es standon az AB Agro Utazási Iroda, az Anima Travel,  az Ardelean Tours, a Coral Tours, a Gálbusz, a GoGlobal Travel, a Haris Travel Club, az Istria 94 Tours, a Premio Travel, a Proko Travel, a Tensi Holiday, a TdM Travel, a Tickair Utazási Iroda, a Z(s)eppelin Utazási Iroda, valamint a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége fog kiállítani.

hirdetés

Tukacs Zsuzsa a MUISZ titkára elmondta, hogy évről évre egyre több MUISZ tag vesz részt a kollektív standon, így 2020-ban már 20 kiállítóra számítanak.

A külföldi díszvendég Algéria B2B workshop rendezvényének szervezését is a Szövetség vállalta és arra kéri a MUISZ tagokat, hogy akik érdeklődnek az egyre népszerűbb desztináció iránt, jelentkezzenek a titkárság  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email címén a további részletek miatt.

A Szövetség rövidesen egy linket tartalmazó emailt fog kiküldeni tagjainak, akik a linkre kattintva ingyenes, korlátlan számú belépőt tölthetnek le a csütörtöki egész napos szakmai programokra, valamint a pénteki napra.   

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk