hirdetés

Ismét nyitva Tarcal luxusszálláshelye

Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa 2020. május 22-től újra várja vendégeit a tokaji régió páratlan szépségű vidékén.

hirdetés

Május 22-től újra megnyitja kapuit a tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa. A vendégek, valamint a dolgozók biztonságának megőrzése érdekében a szálloda 50 százalékos kapacitással üzemel a nyitást követő határozatlan ideig. A megfelelő távolságtartás biztosítása érdekében minden második szoba lesz megnyitva a közönség számára.

Az újranyitást megelőzően a hotel menedzsmentje a kötelező hatósági előírásokon felül további intézkedésekkel gondoskodott a maximális biztonságról, ezért minden vendégszobához, valamint a közösségi terekhez tartozó klíma és elszívó berendezésen megtörtént a szűrőcsere, a kiemelt karbantartás részeként pedig azok fertőtlenítésére is sor került. Emellett minden vendég és dolgozó számára folyamatosan biztosított kézfertőtlenítő a közösségi területeken és a szobákban egyaránt.

„Az újranyitást méltóképpen szeretnénk megünnepelni, ezért exkluzív csomagajánlatokkal, rugalmas foglalási feltételekkel, izgalmas szabadtéri programajánlatokkal és júniustól megújult borvacsora kínálattal készülünk vendégeink számára. A gasztronómiai élményekről továbbra is az Eszencia étterem és az Átrium bár gondoskodik, ahol a vendégek az előírt asztaltávolság megtartása mellett élvezhetik kiváló fogásainkat és a környék borkülönlegességeit”, mondja Tapodi Attila, szállodaigazgató.

A szállóvendégek számára továbbra is elérhetők lesznek a wellness és spa szolgáltatások, természetesen folyamatos fertőtlenítés, valamint a medencék esetében a napi többszöri vízminőség ellenőrzés mellett. A biztonság érdekében a szállóban és a wellness részlegen dolgozó kollégák folyamatosan védőfelszerelést viselnek. „Szállodánk számára kiemelten fontos, hogy a különleges intézkedések ellenére is biztosítsuk a gondtalan feltöltődés lehetőségét. Ennek érdekében még nagyobb hangsúlyt fordítunk a kiszolgálás minőségére, hogy valóban minőségi élménnyel gazdagodhasson, aki minket választ”, tette hozzá az igazgató.

(forrás: Goodwill Communications)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk