hirdetés

MHM Meteo 2012. első-második negyedév

Itt a legfrissebb előrejelzés!

A Magyar Hotel Monitor az egyetlen olyan hazai szállodaipari elemzőrendszer, amely a magyarországi szállodapiac állapotáról, trendjeiről, teljesítményéről nyújt analitikus szolgáltatásokat.

hirdetés

Az idén novemberében a Szallodak.hu-val együttmőködés készített modell alapján a 2012. első és második negyedévében a szállodák azelső két negyedévére összességében 2011. azonos időszakához hasonló folyamatokat és eredményeket tételezhetünk fel.

A budapesti házak kedvezőbb (enyhén növekvő), míg a vidéki szállodák kedvezőtlenebb (inkább stagnáló) forgalmat várnak., a budapesti 3*-os szállodák mind átlagárban, mind pedig kihasználtságban javítani tudják eredményeiket. A budapesti 4*-os házak várhatóan átlagárakban nem, de kihasználtságban kedvezőbb teljesítményre lesznek képesek.

A wellness szállodákban a kihasználtság és az átlagár a negatív stagnálás állapotát mutatj, míg a gyógyszállodák átlagárának változatlansága és pl. a városi szállodák átlagáraitól való akár jelentıs elmaradása elfedi TRevPAR-ban mérhetı kedvezı trendet

Az első két negyedév nyertesei az előrejelzések szerint a boutique/fashion szállodák lesznek, ennek okát az elemzők főként az egyéni üzleti utasok várt növekedésében látják.

További információk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , www.magyarhotelmonitor.hu

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk