hirdetés
hirdetés

Itt a Párisi Udvar Hotel Budapest új F&B igazgatója

A ház új menedzsere, Blaske Gergely, májusban csatlakozott az ötcsillagos ház csapatához.

hirdetés

A több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkező szakember májustól a The Unbound Collection by Hyatt brandhez tartozó Párisi Udvar Hotel Budapest luxusszálloda felsővezetéséhez tartozik, a Food & Beverages terület igazgatójaként.

Blaske Gergely
Blaske Gergely
 

Korábban a Four Seasons szállodalánc egységeiben - Budapesten, Londonban, Hampshire-ben és a Seychelles-szigeteken - töltött be vezetői pozíciót. A vendéglátás területén végzett munka hamar hivatássá és szenvedéllyé vált, maximalistaként tekint magára. A Párisi Udvar Hotel Budapestre és a hozzá tartozó Párisi Passage Café & Brasserie-re komoly kihívásként tekint.

„Az igazi luxus fokmérője a kiváló ételek és italok mellett a személyre szabott, makulátlan szervíz által megvalósított vendégélmény. Aranyszabály, hogy úgy kell bánnunk mindenkivel, ahogy szeretnénk, hogy velünk is bánjanak”, mondta új pozíciója kapcsán.

A Párisi Passage étterem a jelenleg hatályos rendelkezéseket betartva a szálloda lenyűgöző passzázsában és a teraszon is várja vendégeit új étlappal, amin olyan különlegességek is helyet kaptak, a korábban nagy sikernek örvendő marha bourguignon újragondolt változata, a könnyed nyári homárkrémleves, vagy az örök klasszikus Párisi Kocka.

 

Blaske Gergely elérhetőségei: E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefonszám: +36 20 342 0780

 

(forrás: Párisi Udvar / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés