Itt vannak az Éttermi Hét legsikeresebbjei

Itt vannak az Éttermi Hét legsikeresebbjei

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A 2013. őszi Étterem Hét legjobb éttermei! (kizárólag a Vendégek véleménye alapján)

A 2013. október 14. és 20. között rendezett V. Országos Étterem Hét minden eddiginél sikeresebb volt, több mint 19.000 Vendég foglalt asztalt a 108 résztvevő étterembe.

A megjelent Vendégek közül 3.500 értékelés és vélemény érkezett az október 14. és 22. közötti időszakban a DiningCity.com étteremajánló weboldalra.
A beérkezett vélemények alapján kihirdették az őszi Étterem Hét
TOP 5 Budapesten kívüli és TOP 10 budapesti éttermét!

(a toplistánál csak azokat a véleményeket vették figyelembe, amelyek mögött a rendszerben valós asztalfoglalások voltak, továbbá az értékelések pont- és darabszámát is számolták, illetve minden étterem esetében súlyozták az eredményeket, így egy valóban a Vendégek véleményét tükröző hiteles és 100%-ig független éttermi toplista alakult ki)

Országos lista - TOP 5:
5. helyezett: No1 bisztró (Debrecen)
4. helyezett: IKON étterem (Debrecen)
3. helyezett: Végállomás Bistorant (Miskolc)
2. helyezett: Kistücsök étterem (Balatonszemes)
1. helyezett: Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

Budapesti lista - TOP 10:
10. helyezett: Peppers! Mediterranean Grill

9. helyezett:   ARAZ étterem
8. helyezett:   Kárpátia étterem
7. helyezett:   Trattoria Mamma
6. helyezett:   Prime Steakhouse
5. helyezett:   Kakas étterem
4. helyezett:   Duna Garden étterem

3. helyezett: Vogue hajó-étterem
2. helyezett: Fuji japán étterem
1. helyezett: Manna étterem


A fenti éttermek megtekinthetőek a DiningCity oldalán, ITT 


Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.