hirdetés
hirdetés

Járatkülönlegességekkel ünnepel a 85 éves Air France

Október 7-én ünnepli alapításának 85. évfordulóját az Air France. A vállalat több hónapos rendezvénysorozatot indít.

hirdetés

A program részeként kedvezményes repülőjegyeket, különleges járatokat és reptéri szórakoztató programokat nyújt majd az Air France, ezzel ünnepelve kivételes hagyatékukat, kiterjedt hálózatukat, szerteágazó szolgáltatásaikat és szakértelmüket. Év végén a vállalat egy eddig még soha nem látott kiállítás keretében nyújt betekintést a repülés színfalai mögé.

A 85. évforduló megünneplése négy elemből áll majd:

• Számos Air France úti cél is 85 €-ért lesz elérhető

2018. október 5-től 8-ig az évforduló alkalmából több kivételes ajánlat is elérhető lesz az ügyfelek számára: számos francia és európai úticél az adókat is beleértve 85 eurós áron lesz elérhető.

• Betekintés az Air France hagyatékába

Október 5-től 8-ig az Air France hagyománya és az évek alatt elért innováció lesz a reflektorfényben. A program részeként nosztalgiajáratok indulnak és szórakoztató programok várják az utasokat a csarnokokban. A régi korokat idéző egyenruhába öltözött légiutaskísérők, fotókiállítás és nosztalgikus hangulatot keltő apróságok, mint képeslap- és édességárusítás és megannyi meglepetés várja az utasokat a megjelölt járatokon és a reptereken az említett négy nap alatt. Az AF022 és AF023 retúrjáratok lesznek azok a különleges gépek, ahol a személyzet a mára már klasszikussá vált egyenruhában várja az utasokat, és elérhetők lesznek az említett különleges szolgáltatások. Szintén megtapasztalhatja a régi idők hangulatát az, aki 2018. október 8-án hétfőn, a AF1062/AF1063 számú Párizs CDG és Stockholm, valamit AF6104/AF6115 számú Párizs-Orly és Toulouse közti járatokon utazik.

• 350 dolgozó a 20 km-es párizsi futóverseny rajtjánál

2018. október 14-én 350 dolgozó sportosan ünnepli az évfordulót, és az Air France színeiben rajthoz áll az Eiffel-torony lábánál a Párizson átvezető 20 km-es futóversenyen. Remek lehetőség ez minden Air France dolgozónak, hogy szurkoljon a kollégáknak, ezzel is népszerűsítve a sportolást és az Air France dolgozókra jellemző csapatszellemet.

• Egy kivételes kiállítás

Az év végén egy kivételes kiállítással kedveskedik a vállalat a nagyközönségnek, ami a színfalak mögé nyújt betekintést. Megismerhetjük a bátor és innovatív szemléletet, amivel a vállalat az utasait szolgálja immáron 85 éve.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk