hirdetés

Jutalékmentes szobaértékesítési lehetőség Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban

Évek óta növekszik a szállásközvetítőktől érkező foglalások száma, amely magas jutalékszámlákat von maga után. Nagyszerű dolog, ha ezek a foglalások segítik a ház töltését, ám azzal minden szállásadó egyetért, hogy a cél a jutalékmentes, direkt foglalások számának növelése volna. Erre többféle megoldást létezik. Ilyen lehet egy jól kivitelezett törzsvendégprogram vagy jól kezelt social media felületek által létrehozott, elkötelezett közösség.

hirdetés

Fontos, hogy minél több releváns látogató érkezzen a szálláshelyed honlapjára, akik a kínálat által érdeklődővé, majd vendéggé konvertálódnak. Ebben segít az Akomo. Blogokban népszerűsíti a régiót, ahol a szálláshelyed van, „előmelegített” látogatókat közvetít honlapodra (ha nem megfelelő minőségű a honlapod, díjmentesen biztosítanak értékesítési oldalt), közösségi média felületeken ingyenes megjelenést biztosít, segítve ezzel az esetleges last minute akciókat,  jutalékmentesen közvetít vendégeket. 

 

Eredmények augusztus 15-31-e között:

Elérések: 250.821 fő  Kattintás: 20.460 db  Ajánlatkérés: 162 db

Az Akomo büszke a már meglévő partnereire, akik igent mondtak a közvetlen foglalások számának növelésére. Ilyenek a teljesség igénye nélkül: 

-          Greenfield Hotel (Bükfürdő), 

-          Hotel Barátság (Hajdúszoboszló), 

-          Lotus Therme Hotel (Hévíz)

-          Hotel Karos Spa (Zalakaros), 

-          Majerik Hotel (Hévíz), 

-          Betekints Hotel (Veszprém), 

-          Hotel Bassiana (Sárvár), 

-          Onyx Apartmanok (Sárvár), 

-          Palatinus Hotel (Sopron), 

-          Famulus Hotel (Győr)

-          Zala Springs Golf Resort (Zalacsány)

-          Royal Club Hotel (Visegrád) és még sokan mások. 

Növeld Te is a direkt értékesítések számát, kattints az alábbi linkre és most negyedéves együttműködésünk mellé + 1 hónapot adunk ajándékba:

https://akomo.hu/index.php?id=10

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk