hirdetés

Kempinski felújítás: kortárs design, toppanorámával

Befejeződött a szobák és lakosztályok felújításának első szakasza a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben. Jövőre folyt. köv.

hirdetés

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest 27 szobát és 10 lakosztályt újított fel az 5-7. emeleteken, a munkálatokat tavaly ősszel kezdték és idén április végén, a terveknek megfeflően fejezték be.

"Ahhoz, hogy egy szálloda mindig aktuális és friss maradjon, folyamatos újragondolásra van szükség. Ezért került sor tavaly a hotel első emeletén a rendezvénytermek (a korábbi bálterem és szalonok) felújítására. És ezért fogtunk bele nemrégiben a szobák és lakosztályok átépítésébe." – mondta el Stephan Interthal vezérigazgató. „Az volt a cél, hogy a vendégek megváltozott elvárásainak figyelembe vételével olyan tereket hozzunk létre, amelyek ötvözik a luxust egy meghitt otthon hangulatával. Az újonnan áttervezett szobákat és lakosztályokat is a szálloda saját műgyűjteményének darabjai díszítik. "

Beatrix-Suite
Beatrix-Suite

A tágas Premium Grand Deluxe szobák és a Premium Junior lakosztályok a neves brit dizájner, Alex Kravetz tervei alapján kerültek teljes átépítésre. Az újratervezett tér már nem csak szállásként funkcionál, az új generációs vendégkör dizájnérzékenységét is figyelembe kellett venni. A jelenkor utazója minden pillanatban élményekre vágyik, összes érzékszervével nyitott az újra, a trendekre.

A szobákhoz tartozó fürdőszobákat is teljesen felújították
A szobákhoz tartozó fürdőszobákat is teljesen felújították

Az egyes funkciókat – háló és nappali -, a mennyezeten és a falakon futó ledcsíkok választják el optikailag. Nappal bőségesen árad be a szobákba a természetes fény, a központi helyet egy kényelmes kanapé foglalja el. Éjjel a tökéletes alvást segíti a minden fényt kizáró sötétítőfüggöny.

A nagyobb méretűre cserélt (43-55“) okos TV-kre egyszerűbbé vált a csatlakozás a vendégek elektronikus eszközeiről.

Nappali az Executive-Suite-ben
Nappali az Executive-Suite-ben

A négy, teljesen átépített Executive lakosztály stílusa a Kempinski életérzést sugározza: kortárs dizájn, az Erzsébet Park és a Budapest Eye lenyűgöző látványa fogadja a vendéget. Négyből két executive lakosztály hálószobájának félköríves ablakaiból kivételesen szép belvárosi panoráma tárul elénk.

Executive Suite
Executive Suite

A két Corvinus Collection lakosztály, a 730 és a 830, a Premium Grand Deluxe szobákhoz hasonló stílusban került átépítésre, és mindkettő tovább bővíthető, összenyitható egy junior lakosztállyal. A koncepció ezekben a lakosztályokban az esztétikai élvezet, a letisztultság és az elegancia egyensúlyának megteremtése volt. Egyedi bútorok, nyugalmat árasztó szürke, bézs, káprázatos arany és törtfehér színek jellemzik ezeket a lakosztályokat.

Parlour-Suite, részlet
Parlour-Suite, részlet

A szobaegységek felújítása egy 8,5 millió eurós beruházás részét képezi, amely az említett emeleteken további 126 szoba és három lakosztály felfrissítését is magában foglalja. A felújítás 2019-ben folytatódik.

(forrás: Kempinski)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai