hirdetés

Két charterlánc indul Észak-Ciprusra?

Elképzelhető, hogy a nyári szezonban két charterlánc is közlekedik Budapestről a Ciprus északi, törökök által lakott felén található Ercan repülőtere között. 

hirdetés

Legfrissebb értesüléseink szerint a nyári idegenforgalmi szezonban két charterláncot terveznek hazai utazásszervezők az Észak-Cipruson található Ercanba. Ez annyiban meglepő, hogy tavaly egy sem volt.

Az egyik láncot a Taurus Reisen jelentette be már korábban, közlésük szerint június 13. és október 4. közlekedik majd a járat Budapestről, antalyai technikai megállóval, a Freebird Airlines járataival.

Az út megszakítására azért van szükség, mert csak Törökországból érkező repülőgépeknek van joguk leszállni a - nemzetközi közösség által el nem ismert - Ciprusi Török Köztársaság területén található Ercanban. 

Csütörtökön pedig a Green Travel utazási iroda jelentette be, hogy május 27. és október 21. között járatot indítanak Ercanba - a fent már említett technikai leszállás közbeiktatásával - a Corendon Airlines járataival. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Kiadónk társoldalai