hirdetés
hirdetés

Két study tour két úticélra az Anubis Travel-lel

Idén tavasszal az Anubis Travel két study tour-t is szervez értékesítő partnereinek. 

hirdetés

Legnépszerűbb úticélja, Jordánia mellett, a másik tanulmányút Hurghada – El Gounára indul, ahol az idei évben számos új szállodával bővült az iroda kínálata. A study tour-t nem pusztán meghívás alapú, hanem azt egybekötötték egy értékesítési versennyel is. 

A tanulmányi utakra májusban kerül sor, Jordániába május 18 – május 25 között, Egyiptomba pedig május 25 – június 1 között utazhatnak a jól teljesítő kollégák. 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk