hirdetés
hirdetés

Kitárja kapuit a Belvárosi Plébániatemplom a Turizmus Világnapján

Nyitott szívek, nyitott kapuk várnak minden érdeklődőt a Turizmus Világnapján a budapesti Belvárosi Plébániatemplomban a Március 15. téren.

hirdetés

A kétéves rekonstrukciót követően 2016. augusztus 14-én került sor a templom ünnepélyes megnyitójára dr. Erdő Péter bíboros, prímás, érsek vezetésével. A Budapest főváros tulajdonát képező templom páratlan értéke a magyarországi kulturális és egyházi örökségnek, a felújítást követően főváros kiemelkedő turisztikai vonzerői közé emelkedett.

2016. szeptember 27-én 10.00 – 13.00 óra között, majd 18.00-19.00 óra között minden érdeklődőt szeretettel vár a Belvárosi Plébániatemplom. A látogatókat önkéntes idegenvezetők kísérik körbe ezen a napon a templomban, a turizmusban dolgozó kollégáknak bemutatják a templom turisztikai kínálatát.

A turisztikai szakma képviselői számára összeállított prezentáció megtekintésére minden egész órában lehetőséget kínálnak, az ezirányú igényt az alábbi felületen történő regisztrációval lehet jelezni.

Időpontok: 10:00, 11:00, 12:00

A regisztrációhoz kattintson ide!

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk