hirdetés
hirdetés

Így élvezhetjük a tavaszi Balatont

A május 1. és 11. között zajló „Nyitott Balaton" elnevezésű akció a magyar tenger tavaszi kínálatára hívja fel a figyelmet.

hirdetés

Közel 400 Balaton környéki vállalkozás és nonprofit szervezet csatlakozott a Balatoni Regionális TDM Szövetség és a Magyar Turizmus Zrt. közös programjához. 17 településen, 24 helyszínen nyitnak ki a vendéglők, múzeumok, indulnak szervezett gyalogos, kerékpáros túrák, a hajók és szállásadók kedvezményeket kínálnak.

Majális és kerékpáros túrák

A sok fejlesztés, a vonzó komplex termékeket összeállító együttműködés már nemcsak a Sármelléki reptérre egyre nagyobb számban érkező külföldieknek, de a belföldi turistáknak is ígéretes kínálatot teremtett. Kétszáz program közül válogathat a régióba látogató. Ízelítőül: Keszthelyen és Felsőörsön majális, Balatonfüreden a Vaszary Galériában modern festészeti kiállítás, Szigligeten naponta kétszer várjátékok, Tihanyban ingyenes túrák, Nyugat-Balaton térségében ingyenes kerékpáros túrák várják a vendégeket.

Forrás: nyitottbalaton.hu
Forrás: nyitottbalaton.hu


Nyugágyakról élvezhetjük a látványt

Valóságos piknikhangulatot teremtenek a szervezők, hiszen egyes településeken a nyitott strandokon nyugágyakat kínálnak a Balaton látványában gyönyörködni akaróknak. A www.nyitottbalaton.hu oldal segítségével bárki összeállíthatja a kedvére való programot. Hoffmann Henrik, a Balatoni Regionális TDM -szövetség elnöke csapatával együtt tovább fejlesztette az MT. Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóságának a balatoni szezon széthúzását célzó korábbi kezdeményezését.

Horváth Gergely, (Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettes) kifejtette, hogy – mivel létrejött a komplex tavaszi balatoni termék – segítenek a reklámozásban. A fővárosiakat kedvcsináló hétvégével csábítják a Balatonhoz. Április 26.-28. között az Erzsébet téri Akváriumban nyugágyak, a „Balaton minden ízében élmény” jegyében balatoni szendvics és zene, valamint informátorok várják az érdeklődőket.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai