hirdetés
hirdetés

Köszönjük, Angyal Enikő – reklámarc lett a miskolci utazási iroda vezetője

Országos reklámkampányt indított szeptemberben az egyik bank a kis- és középvállalkozások felé, melynek keretében minden megyében két-két partnerük került fel a pénzügyi szolgáltató online reklámjaira és óriásplakátjaira.

hirdetés

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a miskolci Globus Travel ügyvezetője, Angyal Enikő lett a Raiffeisen Bank kampányának egyik arca a jó munkakapcsolat miatt. A szakember kérdésünkre elmondta, hogy örömmel vállalta el a felkérést, mivel véleménye szerint márkaépítés szempontjából az iroda számára is előnyös ez a megjelenés. Azt is megtudtuk tőle, hogy a fotók a miskolci Globus Travel irodában készültek, a képen szerepel még az iroda két értékesítő munkatársa.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés