hirdetés
hirdetés

Kötelező: egyedi kedvezmények helyett flottakedvezmények

2011-re a biztosítók egyértelműen határozták meg a 2011-es flottakötések díjszámításának menetét. A korábbi évek gyakorlatával ellentétben a biztosítóknak nincs mozgásterük egyedi kedvezmények nyújtására, az ügyfelek számára eltérő mértékű kedvezmények alkalmazására. A flotta díjak ugyanakkor kedvezőbbek lehetnek, mint az egyedi szerződések díjai. 

hirdetés

Kik köthetnek flottaszerződést?

Flottaszerződést csak nem természetes személyek köthetnek, minimum öt jármű megléte esetén abban az esetben, ha a forgalmi engedélybe üzembentartóként bejegyzésre kerültek. Flottaajánlat kéréshez nézze meg tarfia összehasonlító alkalmazásunkat, és kérjen egyedi ajánlatot.

30%-os csökkenés 2011-re

Az új, hengerűrtartalom (ccm) helyett a motorteljesítmény (kw) alapján számolt kötelező biztosítási tarifák vidéken és Budapesten átlagban 30%-kal kedvezőbbek a tavalyi díjaknál. E főként a biztosítónkénti kedvezményeknek - visszatérő ügyfél, együttkötés, gyermekkedvezmény, egyösszegű éves díjfizetés és bónus-malus fokozat, stb. - köszönhető. Legjobban azok jártak az új kötelező díjszámítással, akik kis hengerűrtartalmú (pl.:1398 ccm), de nagyobb teljesítményű (pl.:110 kW) személygépkocsival közlekednek. Ők vidéken átlagosan 77%-kal, Budapesten 86% k-al kevesebbet fizetnek 2011-ben.

Árgarancia csak pontos adatokkal

Fontos, hogy az online kgfb kötéskor vigyázzunk az apró betűs részekkel. A http://pphungary.pba.hu minden nála megkötött biztosítás teljes körű ügyintézését vállalja. Az ügyfél által megadott valós adatok alapján elvégzett tarifálásból megkötött szerződésre árgaranciát vállal. Kérjük, hogy a kgfb szerződés megkötésekor az oldalon feltett minden kérdésre válaszoljanak az ügyfelek, még ha ez 1-2 perccel meg is hosszabbítja a szerződéskötés idejét, de ezzel elérik azt, hogy a szerződés kötvényesítésekor az általuk kalkulált díj jelenik meg a biztosító rendszereiben is.

A Professional Publishing Hungary kiadó tarfia összehasonlító alkalmazásában mind a 14 biztosító ajánlatát megnézheti, és online megkötheti idei Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítását.

Az ingyenes tarifáló, díjkalkulátor a http://pphungary.pba.hu oldalon érhető el. Szakmai partnerünk a pba.hu.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai