hirdetés
hirdetés

Wellness újdonságok a Celebrity Reflection fedélzetén

A Celebrity Cruises vadonatúj óceánjárója, a Celebrity Reflection spa-részlege új szolgáltatásokkal fogadja vendégeit, közölte lapunkkal Royal Caribbean Cruises hajótársaság hazai képviselete.

hirdetés

A Celebrity Reflection wellness-centruma, a kibővített AquaSpa by Elemis minden eddiginél színesebb termékskálával várja a vendégeket. Az AquaSpa „Perzsakertjének” területe 82 négyzetméterre nőtt, ezzel hattal több, immáron 15 fűtött csempés ágyat kínálnak, melyekről nyugtató, lazító tengeri panoráma tárul a vendégek elé.

A vadonatúj szolgáltatások között hammam, infraszauna, aromaterápiás gőzkamra, hidegszoba, élményzuhany és úgynevezett „csináld magad só- és dörzsi bár” is található. Utóbbiban a vendégek maguk állíthatják össze testtisztító koktéljukat vagy pakolásukat különböző sók, cukrok és gyógynövények gazdag választékából.

Új program a „nők estje” és „párok estje” is, előbbi egy hölgyeknek szervezett esti társasági spa összejövetelt, amelynek keretében a Perzsakert is látogatható, utóbbi pedig párok számára kínál intim estét a Perzsakertben.

A Celebrity Reflection AquaSpája egy új terápiával is kiegészül: a „Rhythm and Bliss” kezelés a New York-i bliss® által kitalált és koreografált ritmikus masszázs, amely a vendég feszült pontjait veszi célba, miközben a páciens fülhallgatójában kedvenc zenéje szól.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk