hirdetés
hirdetés

Kutyások, figyelem! Horvátországi strand nyílt ebeknek

Árnyékot adó sátrak, itatótálak, tusok - a spliti strandon minden van, amire egy négylábúnak szüksége van a fürdőzéshez.

hirdetés

Május végén Splitben, a Lumbarda területén lévő Pazdigrad negyed alatt megnyitott a duilovoi kutyastrand, amely elsősorban a házi kedvencekre apellál, de a gazdikat is jól felszerelten várja. A strandon tusok, öltözőkabinok, kis házikók/sátrak vannak, illetve hulladékgyűjtőket és itatótálakat is kihelyeztek. A fürdőhelyet a polgármester nyilvánította hivatalosan is kutyastranddá. Az újonnan megnyitott strandon kívül a kutyák még a Kašun északnyugati részén, a Kaštelet nyugati fertályában, a Žnjan Kvadar, valamint Trstenik nevű területén fürdőzhetnek.

Forrás: croatia-split.com
Forrás: croatia-split.com


Miután horvát turisztikai szakemberek felismerték a házi kedvencükkel utazó vendégek megfelelő kiszolgálásnak fontosságát, az év első négy hónapjában számos strandot, kempinget és szállodát készítettek fel a négylábúak méltó fogadására.

Forrás: dalmatia.hr
Forrás: dalmatia.hr


A doggycheckin.com portál rendszeresen tudósít az újdonságokról és tájékoztat arról, hogy az üdülést mely okmányokkal és hogyan tölthetjük el minél problémamentesebben, ha a négylábú barátunk társaságában kívánunk utazni.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk