hirdetés
hirdetés

Letartóztattak hat turistát rongálás miatt Peruban

Rongállás miatt akár börtönbüntetés is várhat hat turistára Peruban, akik a Machu Picchuban végezték el biológai szükségleteiket.

hirdetés

A 444 a francia RFI alapján számolt be arról, hogy egy francia nőt, két brazil, két argentin és egy chilei turistából álló csoport tagjait tartóztatták le. A turistákat rajta kapták, amint a Machu Picchu inka komplexumán belül a Nap Temploma nevű szentély egyik nagyközönség elől elzárt részén végezték el biológiai szükségleteiket.

Konkrétabban kakáltak.

A rajta kapott turisták mellett egy, az építményről letört kődarabot is találtak, amely a zuhanás után megrongálta a padlót is.

Ha tényleg a kulturális örökség rombolásában találják őket bűnösnek a vádemelés után, elvileg négy évet meghaladó börtönbüntetést is kaphatnak.

(forrás: 444)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk