hirdetés

Magyar építészek tervezték a különleges hotelt Dubajban

Stilizált női fej félig leeresztett csadorral. Vajon mit rejt magában egy ilyen homlokzat Dubajban a tengerparton? A Lima Ssg magyar építészei olyan szállodát terveztek, ahová csak nők léphetnek be, és kizárólag ők élvezhetik a mesés enteriőrök luxus szolgáltatásait.-írja a design.hu

hirdetés

A Lima Ssg tervezőit nem kis kihívás elé állította dubaji megbízójuk, amikor arra kérte őket, tervezzenek egy hotelt, de érvekkel is támasszák alá miért érdemes felépíteni. Ördög Alíz, Takács Sylvia és Madosfalvi Zoltán elhatározták, olyan koncepciót dolgoznak ki, amelyhez hasonló sincs a világon. Az építészek már 8-10 éve próbálkoztak az arab piac meghódításával, így jól ismerték a szokásokat, az életmódot és a szállodai kínálatot. Hogy hogyan fog kinézni és milyen szempontok alapján tervezték a luxusszállót a legapróbb részletekig a design.hu oldalán megnézhetjük.

(forrás: design.hu, Vendég&Hotel Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai