hirdetés

Magyar gasztronómiai fesztivál Tallinban

Az észtországi magyar nagykövetség kezdeményezésére hazánk gasztronómiáját és borait felvonultató egy hónapos fesztivál kezdődött az észt fővárosban, a népszerű négycsillagos Meriton Grand Hotel éttermeiben és kávézójában.

hirdetés

A Magyar Turizmus Zrt., a Malév és a magyar bor- és pezsgő importőrök támogatásával létrejött fesztivál ünnepélyes nyitófogadására és díszvacsorájára február 11-én este került sor. Vigh József tallini magyar nagykövet megnyitóját követően a magyar konyha és borok seregszemléje következett, vendégszakácsok közreműködésével. A rendezvényt népzenei- és operettbemutató kísérte, Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor, az Operett színház szólistáinak felléptével. A telt házas eseményen 120 meghívott vendég vett részt, az észt politikai élet, diplomácia és gazdaság vezetői mellett a turisztikai szakma képviselői, az MT Zrt. és a Malév Helsinki képviseletének legfontosabb partnerei, akiket a helyszínen Székely György MT Zrt. Észak-európai külképviseletének vezetője és Annika Eerola a Malév Helsinki képviseletének vezetője fogadott. Egy hónapon át a magyar étlap mellett, a Meriton Grand Hotel előcsarnokában és folyosóin az MT Zrt. plakátjai, a monitorokon pedig az MT Zrt. filmjei láthatóak a baltikumi üzleti világ népszerű szállodájában.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk