hirdetés
hirdetés

Magyarország gyerekszemmel

„Magyarország gyerekszemmel” címmel rajzpályázatot hirdet a Magyar Turizmus Zrt. a 6-11 éves gyerekek számára.

hirdetés

Az akció keretében az MT Zrt. az ifjabb utazók legszebb belföldi utazásuk során szerzett élményeire kíváncsi. A gyerekek szabadon választott technikával készített alkotásaikkal, egészen november 17-ig pályázhatnak – szülők, gondviselők segítségével – az MT Zrt. Élmény Itthon Facebook oldalán keresztül. A zsűri által a két korcsoport legszebb alkotása, illetve a három legtöbb szavazatot begyűjtő rajz készítője pedig újabb varázslatos belföldi élményekkel lesz gazdagabb!

A gyerekeknek nincs más dolguk, mint a legszebb belföldi utazásuk során szerzett élményeik alapján A4-es méretű rajzlapra, szabadon választott technikával elkészíteni rajzukat.

A pályázatra november 17-ig lehet nevezni az MT Zrt. Élmény Itthon Facebook oldalára feltöltött alkotásokkal. Fontos, hogy kizárólag szülő/gondviselő töltheti fel a gyermek rajzát, és saját felhasználói fiókjával vehet részt a pályázaton. A feltöltéssel a pályázó hozzájárul, hogy a Magyar Turizmus Zrt. belföldi utazást népszerűsítő marketing akcióiban az ötletes pályázatokat felhasználhatja.

A rajzok feltöltése a következő módon zajlik:

1. Az MT Zrt. Élmény Itthon Facebook oldalának lájkolása.

2. A pályázat feltöltése a gyermek nevével, korával és a lerajzolt utazási élmény helyszínének a megnevezésével.

3. A rajz lájkolása és megosztása az ismerősökkel, hogy ők is szavazatukkal támogassák a számukra legkedvesebb alkotást.

A pályázatok értékelése

A pályázat keretében a rajzok értékelése 2 korcsoportban zajlik:

I. korcsoport: 6-8 éves gyerekek

II. korcsoport 9-11 éves gyerekek

A feltöltött képekre a Szavazok gomb segítségével lehet szavazatokat gyűjteni, de a népszerűsítés megengedett a Tetszik és a Megosztás gombokkal is – bár ezek nem számítanak érvényes szavazatnak.

A pályázat határidejéig – 2012. november 17. – feltöltött kép közül korcsoportonként a két legszebb alkotást az itthon.hu zsűrije választja ki, és egy-egy belföldi családi hétvégével díjazza a Velence Resort & Spa szálloda felajánlásának köszönhetően. Mindezen kívül közönségszavazással is lehet nyerni, korcsoportonként a három legtöbb szavazatot begyűjtő rajz alkotója a Velence Resort & Spa Élményfürdőjébe szóló családi belépőt nyer!

A pályázat eredményhirdetésére az Magyar Turizmus Zrt. 2013. évi turisztikai marketingtervét bemutató rendezvényen kerül sor.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk