hirdetés

Újabb tagok a Magyar Hotel Monitorban

hirdetés

A Best Western Pannonia Med Hotel, a Hotel President és Thermal Hotel Harkány januári csatlakozásával 140-re nőtt azon szállodák száma, amelyek igénybe veszik a Magyar Hotel Monitor adatgyűjtő és elemző szolgáltatásait.

Az MHM a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének szakmai támogatásával és a Xellum Kft. üzemeltetésében működő rendszer, amely a szállodák napi adatai alapján gyűjti és elemzi a szállodai piac változásait és eredményeit (www.magyarhotelmonitor.hu).

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk