Már nevezhet a hazai legrangosabb gastro&hotel design versenyre!

A Turizmus & Vendég,  a PPH MEDIA szaklapja, idén nyárra is meghirdeti az ötödik éve indított, és azóta már nemzetközi branddé vált, a hazai Horeca-szegmensben egyedülálló, az egész szakma területét átfogó designversenyét. A verseny neve: Gastro&Hotel Design Award.

Idei versenyünk során már az elnevezésben is történt változtatás. Ugyanis bár korábban is lehetett minden alkalommal hotel kategóriában nevezni, azonban úgy láttuk helyesnek, ha a szállodák designjai, megjelenései mostantól ugyanolyan kiemelt fókuszt kapnak, mint a vendéglátóhelyeké, és ezt jelezzük már a pályázat nevében is: így bővült a név Gastro&Hotel Design Award-ra. Mostani, megújult versenyünkre a nevezési határidő: június 29.

Másik fontos új elem idén, hogy a tematikusságon alapuló tervezés, megjelenés, a tematikus szemlélet kiemelt hangsúllyal szerepel, ezért idei kiemelt kategóriánk e csoportba tartozó vendéglátóhelyek és szállodák, ahol a fontosságot jelezve, és értékelve azt, aki e kategóriába nevez – lényegesen kesebb nevezési díjért teheti ezt meg, mint a többi pályázati lehetőségnél.

A korábbi évek tapasztalatai alapján úgy döntöttünk, idén alapvetően megújítjuk a teljes kategóriarendszert a pályázati kiíráson belül: jóval egyszerűbbé, érthetőbbé változtattuk át, emiatt lényegesen kevesebb időt vesz igénybe egy pályázat beadása, mint az előző években.

Amin nem változtatunk, és amiből nem engedünk egy jottányit sem, hogy a rangos nemzetközi szakmai zsűri tagjaiból álló bírálók továbbra a minőséget díjazzák, a legszebb, leghatásosabb, akár meghökkentő pályamunkákat emelik ki szívesen a többi beadott pályamunka közül, a díjkiosztó gálaestre pedig ismét nagyon extravagáns, elegáns körülmények közt kerül majd sor október 4-én, a Larus rendezvényközpontban.

Most tehát nem kell mást csinálnia egy-egy vendéglátóhely, vagy szálloda tulajdonosának, üzemeltetőjének, vagy az adott hely belső építészeti munkáit végző stúdióknak, designereknek, minthogy átnézik az itt elérhető idei, részletes pályázati kiírást, és induljon a verseny!

 

 

 

Forrás: Vendég


Újabb atlétikai csúcsesemény gazdája lesz Budapest

Újabb atlétikai csúcsesemény gazdája lesz Budapest 

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) újabb esélyt adna Magyarországnak.
Húsvéti szafari Nagykőrösön

Húsvéti szafari Nagykőrösön 

A tavaszi szünet első napján újra kinyitja kapuit Magyarország első és egyetlen autós szafari parkja.
Különleges kápolnát tártak fel Veszprémben

Különleges kápolnát tártak fel Veszprémben 

A 80 éve püspökké szentelt Mindszenty József egykori székhelye is megújul a beruházás során.
Banksy-kiállítás nyílik Budapesten

Banksy-kiállítás nyílik Budapesten 

A művész több mint száz alkotását lehet majd megnézni május 3-tól a Király utcai Komplex Kiállítóteremben.
Túrák és családi programok Székesfehérváron

Túrák és családi programok Székesfehérváron  

Íme a legjobb húsvéti programok és kirándulások a városban a hosszú hétvégén.
XIX. századi borospince az Árpád-kori romok alatt

XIX. századi borospince az Árpád-kori romok alatt 

A Wenckheim-pincét egy domb alá fúrták be, melyen a Csolt nemzetség által emelt monostor romjai állnak.
Milyen legyen a Feneketlen-tó környéke?

Milyen legyen a Feneketlen-tó környéke? 

Az április 30-ig véleményezhető terveken új stégek és a tóval kapcsolatot teremtő sétányok láthatók.
Húsvét a Skanzenben

Húsvét a Skanzenben 

Húsvétvasárnap és hétfőn a régi falusi húsvéti ünnepeket kelti életre a Szabadtéri Néprajzi Múzeum.
Hazai projekt az Új Európai Bauhaus Díj jelöltjei között

Hazai projekt az Új Európai Bauhaus Díj jelöltjei között 

A „Együttműködés a közösségekért" című magyarországi projekt célja egy multifunkcionális tér létrehozása a Józsefvárosban.
Váratlan helyről érkezett segítség a budapesti beutazó turizmushoz

Váratlan helyről érkezett segítség a budapesti beutazó turizmushoz 

A brit nézők körében közel két évtizede töretlenül népszerű BBC-műsor, "A Gyakornok" versenyzői legutóbb a magyar főváros turisztikai kínálatát is népszerűsítve versenyeztek egymással.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.