hirdetés
hirdetés

Maradnak a külképviselet-vezetők

A Magyar Turizmus Zrt. 2011. június 22-i beadási határidővel pályázatot hirdetett az olaszországi, lengyelországi, a Benelux államokban brüsszeli helyszínnel működő, valamint a németországi nemzeti turisztikai külképviseletek vezetői munkaköreinek betöltésére.

hirdetés

A pályázók – pályázatuk formai és szakmai elbírálása után – személyes meghallgatásokon is bizonyíthatták rátermettségüket.

Az elbírálási folyamatot követően a szakmai Bíráló Bizottság által hozott alábbi döntéseket már a társaság felügyelőbizottsága is jóváhagyta.

A külképviselői pályázatok második körében nem történik személyi változás a fent említett külképviseletek élén, tehát – benyújtott pályázatának elbírálását és szóbeli meghallgatását követően – az a külképviselő folytathatja a munka irányítását, aki a pályázat kiírását megelőző időszakban is a turisztikai képviselet élén volt:

Olaszországban Obrofta Anita, Lengyelországban Hirlingné Ledzwa Bozena, Brüsszelben Urbányi Péter, a németországi régiós képviselet berlini központjában pedig Sztojanovits Kristóf látja el továbbra is a vezetői feladatokat.

A Magyar Turizmus Zrt. ezúton is jó munkát kíván képviseletvezetőinek és kéri szakmai partnereit, hogy a jövőben is folytassák sikeres együttműködésüket a képviseletekkel Magyarország hatékony népszerűsítése érdekében a szóban forgó fontos küldőpiacokon. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk