hirdetés
hirdetés

Mást mért a Magyar Hotel Monitor

A Magyar Hotel Monitor adatai alapján készített 7 havi elemzésének adatai csak részben támasztják alá a Colliers International budapesti irodájának megjelent szállodapiaci elemzését, tájékoztatta a TurizmusOnline-t Puczkó László, a Xellum ügyvezető igazgatója.

hirdetés

A teljes kép bemutatásához ugyanis az is hozzátartozik, hogy (a közel 12.000 budapesti szállodai szoba adatai alapján) amíg a budapesti 3* és 4* szállodák kihasználtsága közel 10%-kal múlja felül az elmúlt évi adatokat, a vonatkozó átlagárak (ARR) a 3*-ban a 2010-es szinten maradtak, míg a 4*-os kategóriában 4%-kal elmaradtak attól. A vidéki szállodák első 7 havi teljesítménye a 2010-es szinthez képes összességében nem változott számottevően.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés