hirdetés
hirdetés

Még több Amerika, még több Európa; és Kaapstad

Jelentősen növeli európai és észak-amerikai járatai számát, sűrűségét a téli menetrendben az Austrian Airlines, valamint újraindítja fokvárosi járatát - tudtuk meg szerdán a légitársaságtól.

hirdetés

2018/19 telén 14 útvonalon növeli jelentősen járatai frekvenciáját az osztrák légi fuvaros. Ezek egyebek mellett Berlin-Tegel, ahova heti 48 járat közlekedik október végétől. Düsseldorfba heti 36, Hamburgba heti 29 járat repül Bécsből. Szintén növelik a járatsűrűságet Koppenhága, Kijev, Athén és Krakkó felé. Szalonikibe napi járat közlekedik a téli menetrendben. A heti 16 kijevi járat mellett Lvov és Odessza is könnyebben elérhetővé válik. Kassa, Belgrád, Szarajevó és Budapest heti plusz egy járatot kap. Bukarest, Jászvásár és Nagyszeben összesen heti 41-szer látja az AUA gépeit. Szófiában heti 29-szer, míg Várnában naponta fordul meg a légitársaság. Tel Aviv heti 21-szer, majdnem kétszer annyiszor közlekedik, mint a tavalyi téli menetrendben.

A járatszám-növelések egyik oka, hogy az Austrian észak-amerikai hálózatát hatékonyabban etesse a vonzáskörzetből. Amit tölteni szertnének a - megfogalmazásuk szerint - kelet-európai core marketról, az a heti 13 New York-i járatuk (hattal több, mint tavaly), a napi Chicago-i gép, valamint a heti ötszöri torontói járat.

És itt a nagy-nagy visszatérő: a Zuid Afrikaanse Kaapstad, aka Cape Town, Fokváros, ahova október 27-től heti kétszer repül a légitársaság.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai