hirdetés
hirdetés

Megalakult a Rognerdei Kft.

A Cégbíróság bejegyzésével megalakult a RognErdei Szolgáltató és Tanácsadó Kft., amely a Rogner család wellnessturizmusban szerzett tapasztalatait, illetve Erdei János turisztikai marketing- és értékesítési ismereteit felhasználva kínál fel független, lánchoz nem tartózó, rendkívül nívós, épülő- vagy már működő magyarországi wellness-szállodák, fitneszközpontok részére névhasználati megállapodást, illetve marketingértékesítési, képzési, továbbképzési együttműködést.
hirdetés
A társaságban Erdei János és Robert Rogner, Jr. 47-47%-ban tulajdonosok, Robert Rogner, Sr. pedig 6%-át jegyzi a társaságnak. A két fő társasági tag egyben ügyvezeti is a céget. A társaság a Rogner családdal kötött megállapodás alapján jogosult a német nyelvterületen a minőségi wellnessturizmus szinonimájaként ismert Rogner név magyarországi kereskedelmi hasznosítására.
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés