hirdetés

Meghódítja a világot az étterem, ahol csak bunkó pincérek szolgálnak ki

A Karen’s Diner több ausztrál város után az Egyesült Királyságban is nyit egy egységet.

hirdetés

Tavaly nyílt meg az ausztráliai Sydney-ben az első Karen’s Diner étterem, amelynek az a jellegzetessége, hogy kézműves hamburgerekkel, habos italokkal és szándékosan goromba személyzettel fogadja a vendégeit.Az éttermet azoknak hozták létre, akiknek állandóan bajuk van valamivel, ha beülnek valahova. A Karen’s Dinert megálmodó Viral Ventures cég szerint éttermük végre egy olyan hely, ahol nem csak mondvacsinált indokok miatt panaszkodnak a személyzetre, hanem azért, mert valóban amatőr módon dolgoznak és bunkók a vendégekkel.A koncepció olyan sikeres lett, hogy a cég újabb éttermet nyitott Brisbane-ben és Melbourne-ben is, most pedig Ausztrálián kívül, az Egyesült Királyságban is terjeszkednek – számolt be a LADbible alapján a 24.hu.

Az új étteremben is az a cél, hogy a betérő vendégek ne aggódjanak az etikett miatt, ne rágódjanak azon, hogy leteremthetnek-e egy felszolgálót, mert a személyzet szívesen kiteszi magát ennek.


(forrás: 24.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk