hirdetés
hirdetés

Megjelentek a Terra Reisen német nyelvű katalógusai

November 29. és december 1. között, egy három napos rendezvénysorozat keretében kerültek bemutatásra a Terra Reisen német nyelvű 2010-es nyári katalógusai Ausztriában, a World of TUI-hoz tartozó Dorfhotel Schönleitn-ben.
hirdetés

A rendezvény mottója a „Játékos tanulás” volt, hiszen az előadások mellett rengeteg szórakozásra és lazításra is jutott idő. Az előadásokat nem csak a Terra Reisen felelős pozícióban lévő kollégái tartották; idegenforgalmi hivatalok, kiemelt szállodai partnerek és regionális beutaztató irodák prezentációi színesítették a programot.

A 7 fogásos gálavacsorát mint az elmúlt években mindig a toszkánai Massa Carrara idegenforgalmi konzorcium biztosította a résztvevőknek.

A legfontosabb azonban az, hogy a katalógus bemutató kezdete óta már foglalható a Terra Reisen teljes nyári árualapja, amelyben rengeteg szálloda és apartman szerepel a legfontosabb célterületnek számító Horvátországból, Olaszországból és Ausztriából.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk