hirdetés

Megnyílt Budapest legújabb négycsillagosa

Átadták a Hotel Clark Budapestet a Lánchíd budai hídfőjénél.

hirdetés

Új négycsillag superior kategóriájú szálloda nyílt Budapesten - a nevében is utalva erre - a Clark Ádám téren március 8-án.

A Hotel Clark a Lánchíd budai oldalán, a Duna parton várja vendégeit lélegzetelállító panorámával és magas színvonalú szolgáltatásokkal. Központi elhelyezkedésének köszönhetően a szállodából a belváros bármely pontja könnyen megközelíthető, a budavári sikló közvetlenül az épület mellől indul.

A ház 86 szobát kínál négy különböző kategóriában ingyenes WIFI szolgáltatással és Nespresso kávégéppel. Akadálymentes szoba is foglalható. Elegáns és nagyszabású közös terek, egy privát tárgyalóterem és ingyenesen igénybevehető Dunára néző, panorámás fitnesz terem és finn szauna várja a vendégeket. A szálloda saját a'la carte étteremmel és biztonságos privát garázzsal rendelkezik.

A házat a magyar tulajdonú vállalat, a Continental Goup üzemelteti. A Hotel Parlament, a Hotel Palazzo Zichy és a Hotel Moments Budapest után ez a negyedik szállodájuk. Az igazgató Bogyó István, az értékesítési igazgató Horváth Anikó. Az éttemet a nemzetközileg is rangos Babelt jegyző Hlatky-Schlichter Hubert és csapata viszik.

A hotel építésze a Kós Károly-szakértő Anthony Gall, aki a szigorú városképi előírások miatt a ház külsejét visszafogottabbra tervezte, a belső terekben azonban jobban elengedte a fantáziáját.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai