hirdetés
hirdetés

Megszünteti utazásszervezői tevékenységét a Magyar TUI Kft?

Lapzártánk után nem megerősített forrásból úgy értesültünk, hogy 2010.10.31-i dátummal a Magyar TUI Kft. megszünteti utazásszervezői tevékenységét.

hirdetés

Információink szerint Ausztriába kerül át a központ szervezés, míg itthon egy 3-5 fős új céget hoznak létre az operatív feladatok ellátására.

Az új cég a továbbiakban a Terra Reisen katalógusának kínálatát valamint a Magic Life csökkentett árualapját értékesítik majd.

hirdetés

Címkék

TUI
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk