hirdetés
hirdetés

Megújult a pécsi turisztikai portál

A 2010-ben elindult iranypecs.hu portál új, lendületesebb megjelenéssel és sok praktikus tartalommal született újjá. A változtatásokkal a pécsi TDM szervezet elsődleges célja volt, hogy élményközpontúan mutassák be a város értékeit, programjait, szálláslehetőségeit.

hirdetés

Megújult a honlap programkereső funkciója is. A Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft-vel kötött megállapodás értelmében, míg a városi programok listáját a szervezet szolgáltatja a turisztikai honlapnak, az cserébe a szálláskereséshez kapcsolódó funkciókat a TÉDÉEM PÉCS Nonprofit Kft. biztosítja a ZSÖK honlapjaira.

A Legyél Te is felfedező! menüpont pedig igazi csemegéket tartogat. Található benne program esős időre, de gyerekekkel érkezőknek is, s arra az örök problémára is választ ad, hova is lehet hétfőn menni. Minden Pécsre látogató talál ezen menüpont alatt testre szabott ajánlatot, ötletet a kisgyerekes családtól, a szerelmes páron, egyetemistán át egészen az idősebb korosztály képviselőjéig. Mindezek mellett a vásárlás megkönnyítése érdekében olvasható rajta a pécsi helyi termékeket árusító helyekről is.

A fogyatékkal élőket a honlap vakbarát oldalai segítenek az eligazodásban, emellett a kerekes székesek is találnak rajta olyan útvonal javaslatot, amelyet biztonsággal bejárhatnak.

Évszakonként változó ajánlatokkal - őszi, tavaszi és nyári - is jelentkeznek a honlapon, ahol az aktuális kedvezményes pécsi szállásajánlatok mellett szerepelnek mecseki túraajánlatok, valamint városnéző séták programjai és időpontjai.

Szalai Kornélia
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai