hirdetés
hirdetés

Megújult az Alitalia Igazgatótanácsa

Roberto Colaninno-t nevezték ki az Alitalia igazgatósági elnökének és Andrea Ragnetti lett a társaság kinevezett vezérigazgatója.

hirdetés

Március 26-án tartotta meg az Alitalia közgyűlését Roberto Colaninno elnökletével, a 2011-es pénzügyi számlák jóváhagyásának és az Igazgatóság, valamint az Irányító Bizottság megújításának céljából. 

A részvényesek kijelölték a 19 tanács tagot és megerősítették Roberto Colaninno elnöki kinevezését.

A közgyűlés végén, az új testület megtartotta első ülését és kinevezte az új vezérigazgatót, Andrea Ragnettit. Továbbá Elio Cosimo Cataniat és Salvatore Mancusot nevezték ki az Igazgatóság elnökhelyetteseinek.

Andrea Ragnetti - az Alitalia vezérigazgatója 2012. március 5-e óta - jelentős olasz és nemzetközi tapasztalatot szerzett üzleti és a marketing területen. 2003-tól 2010-ig, fontos pozíciókat töltött be a Philips-nél, ahol igazgatósági tagnak, valamint a szórakoztató elektronikai ügyfélszolgálat vezérigazgatójának is kinevezték.

A részvényesi találkozón résztvevők szívből megköszönték a leköszönő elnök-vezérigazgatónak, Mr. Rocco Sabellinek a munkáját és a pozitív eredményeket, amiket sikerült elérnie.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai