hirdetés
hirdetés

Debreceni repülőtér: új úti célok, honlap és mobil applikáció

Görögországba, Törökországba, Bulgáriába és valószínűleg Egyiptomba is indulnak charterjáratok nyáron Debrecenből.

hirdetés

Szinte teljes és végleges a debreceni repülőtér charterkínálata. A dehir.hu-nak Tamás László a repülőtér járatfejlesztési igazgatója elmondta, hogy nemrég kötötték meg a szerződést az utazási irodával a törökországi charter indításáról.

Az első gép június 13-án száll fel és szeptember közepéig viszi majd a nyaralókat Antalya városába. Törökország mellett megy majd járat a Fekete-tenger partján fekvő Burgaszba, két görög szigetre Korfura és Zakynthosra is.

Szervezés alatt áll az egyiptomi charterjárat is, egy utazási iroda szinte biztosan indít majd gépeket Debrecen és Hurghada között.  

Tamás László elmondta, abban bíznak, sokan mennek majd nyaralni Debrecenből a Wizz Air március 26-án induló új menetrend szerinti járatával, mellyel az izraeli Tel-Avivba lehet majd eljutni. A gépek hetente két alkalommal, szerdán és vasárnap repülnek majd. 

Megújult honlap és mobil applikáció 

Az új desztinációk mellett teknikai újításokkal is várja az utasokat a debreceni repülőtér. 

Herdon István, a repülőteret üzemeltető Xanga cégcsoport vezérigazgatója elmondta: az Airport Debrecen Kft. kizárólagos marketing partnere, a weboldalt is üzemeltető InnovAir Marketing Kft. által kifejlesztett új mobiltelefonos applikációval nem csak valós idejű tájékoztatást kaphatnak az utasok, hanem rajta keresztül ingyenesen használhatják a repülőtér nyilvános wifi hálózatát is. 

Forrás: debrecenairport.com
Forrás: debrecenairport.com

A mobilalkalmazás IOS és Android platformon is elérhető és ingyenesen letölthető, a szolgáltatás a nap 24 órájában teljeskörűen rendelkezésre áll.

Ezen túlmenően a repülőtér által kezdeményezett "Work in Hungary" program keretében a városban és a régióban működő multinacionális vállalatok aktuális álláshirdetései között is böngészhetnek az érdeklődők a repülőtér online felületein. A fejlesztések megvalósításában kulcsszerepet vállalt a National Instruments cégcsoporthoz tartozó NI Hungary Kft.

Az úgynevezett karrieroldalon a repülőtér régióbeli partnerei naprakészen kínálhatják a hazai- és külföldi álláskeresőknek a betölthető munkahelyeket.  A karrieroldal fejlesztésében a repülőtérnek elkötelezett partnere az NI, a Diehl Aircabin, valamint a WizzAir és a Lufthansa Technik is.

A régióban meghatározó Diehl Aircabin, amelynek nyírbátori központja több mint 500 embernek biztosít munkahelyet, szintén ideális felületnek tekinti a debreceni repülőtér által nyújtott lehetőségeket.

 

 

(forrás: Dehir.hu, MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk