Mesebeli karácsonyfával és mézeskalácsházzal várja az ünnepeket a Continental Hotel

Hagyomány a Dohány utcai Continental Hotel Budapestnél, hogy karácsonyi gyertyagyújtásra invitálják partnereiket. Idén sok újdonság várta a meghívottakat a 10 méter magas álomfa alatt.

Ha jövőre 10 éves születésnapját ünnepli a ház, akkor az ünnep ráhangolódásának számító évbúcsúztató legszebb ünnepekre idén 10 méter magas fát állítottak a Continental Hotel  Budapest lobbyjában - vendégeik nagy örömére. 

A karácsonyi ünnepeket köszöntő üzleti partnerpartin a házban a kezdetektől, 10 éve dolgozó Jakab Gábor, az értékesítési csapat vezetője köszöntötte a meghívottakat - a ház igazgatóját, Géher Zoltánt ledöntötte egy vírus -, aki elmondta, a fa melletti mézeskalácsházikót Barka Áron chéf vezetésével a konyhai csapat készítette, és a chéf sajátkezüleg díszítette fel az illatozó mesebeli építményt.

Másról is beszámolt az értékesítési igazgató. Többek közt bemutatta Vezekényi Pétert a meghívott üzleti vendégeknek, aki január 1-től a Prestige Hotel Budapest, valamint a Boutique Hotel Budapest vezetését veszi át. Valamint megtudhattuk, 2019-ben eddig 140 ezer vendégéjszakát regisztráltak  az ünnepségnek helyet adó Continental Hotel Budapestben, ez átlagosan 88 százalékos foglaltságot jelent - ami egészen kiváló eredmény, és az egész csapat összehangolt és profi munkáját dícséri.

Elhangzott még, hogy a Continentalban a felújítási munkálatokat 2018-ban kezdték, akkor 100 szobát újítottak fel, az idei évben újabb 92 követte, és jövőre, a 10 éves évfordulóra még 89 szoba van hátra , valamint az étterem és a konyha teljes felújítása, modernizálása - ami, reményeik szerint - a július 15-i születésnapra befejeződik. 

Gasztronómia terén megtudhattuk, az adventi brunch nagy siker, januárban ehhez még famiily brunch-ot is kínálnak majd a vendégeknek, sikeres boros programjuk, a Borduett is folytatódik jövőre, nyáron a BBQ-partik is visszatérnek csütörtökönként.

Hogy milyen meglepetéseket tartogat a szálláshely csapata születésnapjukra, azt egyelőre titok övezi, de a Continental lelkes csapatát ismerve, kreatív különlegességekből július 15-e közeledtével biztos nem lesz hiány.

Forrás: turizmusonline.hu


Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában

Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában 

Mától látogatható Fischer Judit Mundane Romance c. egyéni kiállítása a Hilton legújabb budapesti szállodájában.
A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.