hirdetés

Mesebeli karácsonyfával és mézeskalácsházzal várja az ünnepeket a Continental Hotel

Hagyomány a Dohány utcai Continental Hotel Budapestnél, hogy karácsonyi gyertyagyújtásra invitálják partnereiket. Idén sok újdonság várta a meghívottakat a 10 méter magas álomfa alatt.

hirdetés

Ha jövőre 10 éves születésnapját ünnepli a ház, akkor az ünnep ráhangolódásának számító évbúcsúztató legszebb ünnepekre idén 10 méter magas fát állítottak a Continental Hotel  Budapest lobbyjában - vendégeik nagy örömére. 

A karácsonyi ünnepeket köszöntő üzleti partnerpartin a házban a kezdetektől, 10 éve dolgozó Jakab Gábor, az értékesítési csapat vezetője köszöntötte a meghívottakat - a ház igazgatóját, Géher Zoltánt ledöntötte egy vírus -, aki elmondta, a fa melletti mézeskalácsházikót Barka Áron chéf vezetésével a konyhai csapat készítette, és a chéf sajátkezüleg díszítette fel az illatozó mesebeli építményt.

A mézeskalácsházat készítő cukrászcsapat Barka Áron chef vezetésével
A mézeskalácsházat készítő cukrászcsapat Barka Áron chef vezetésével

Másról is beszámolt az értékesítési igazgató. Többek közt bemutatta Vezekényi Pétert a meghívott üzleti vendégeknek, aki január 1-től a Prestige Hotel Budapest, valamint a Boutique Hotel Budapest vezetését veszi át. Valamint megtudhattuk, 2019-ben eddig 140 ezer vendégéjszakát regisztráltak  az ünnepségnek helyet adó Continental Hotel Budapestben, ez átlagosan 88 százalékos foglaltságot jelent - ami egészen kiváló eredmény, és az egész csapat összehangolt és profi munkáját dícséri.

Jakab Gábor
Jakab Gábor

Elhangzott még, hogy a Continentalban a felújítási munkálatokat 2018-ban kezdték, akkor 100 szobát újítottak fel, az idei évben újabb 92 követte, és jövőre, a 10 éves évfordulóra még 89 szoba van hátra , valamint az étterem és a konyha teljes felújítása, modernizálása - ami, reményeik szerint - a július 15-i születésnapra befejeződik. 

Gasztronómia terén megtudhattuk, az adventi brunch nagy siker, januárban ehhez még famiily brunch-ot is kínálnak majd a vendégeknek, sikeres boros programjuk, a Borduett is folytatódik jövőre, nyáron a BBQ-partik is visszatérnek csütörtökönként.

Hogy milyen meglepetéseket tartogat a szálláshely csapata születésnapjukra, azt egyelőre titok övezi, de a Continental lelkes csapatát ismerve, kreatív különlegességekből július 15-e közeledtével biztos nem lesz hiány.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: turizmusonline.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk