hirdetés
hirdetés

Új járat Minneapolis-St.Paulba és Kuala Lumpurba

Folytatja nemzetközi hosszú távú járathálózatának bővítését az Air France. 2013 nyarán két új desztinációra, Minneapolis-St. Paulba (Minnesota) és Kuala Lumpurba (Malajzia) is repül a társaság. 

hirdetés

Minneapolis-St.Paulba május 21-től szeptember 1-jéig közlekednek az Air France gépek Paris-Charles de Gaulle repülőteréről. A szezonális úti célra Airbus A340-es gépek indulnak, amelyek teljes fedélzeti kapacitása 275 ülés. A gépeken három fedélzeti osztályt kínálnak, Business Class-on 30-at, Premium Economy osztályon 21 ülést, Economy osztályon pedig 224-et. Kezdetben, május 21. és június 16. között heti öt járat, június 17. és szeptember 1. között pedig napi 1 járat közlekedik az útvonalon. Az Egyesült Államokban a Minneapolis-St.Paul az Air France 11. úti célja, a város a  Delta Air Lines egyik fontos HUB-ja, 118 USA-beli és kanadai úti célra indítanak innen járatokat. Az új Air France járat az Air France járat az Air France-KLM, Alitalia, Delta Air Lines transz-atlanti együttműködése részeként indul. 

2013. április 22-től heti három járatot indít a Paris-Charles de Gaulle repülőtérről Kuala Lumpurba az Air France. Az útvonalon Boeing 777-200-as géppel repülnek, amely összen   247 utas szállítására alkalmas. Ezen a La Première osztályon 4, a Business osztályon 49, a Premium Economy osztályon 24, az Economy osztályon 170 ülést kínálnak. A tervek szerint az utasok minél nagyobb kényelme érdekében ezek a járatok éjjel repülnek majd. Kuala Lumpur Ázsiában a 15 úti célja az Air France-nak. Az Air France és a KLM Párizs, Amszterdam és Ázsia között heti 205 járatot működtet. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai