hirdetés
hirdetés

Neckermann Klub Oázis animátorképzés Zalakaroson

Zalakaroson Béres Alexandra vezetésével április 8-án kétnapos intenzív kurzus keretein belül indul a Neckermann Klub Oázis gyermekanimációs programjait lebonyolító animátorképző tanfolyama. 

hirdetés

Az itt tanult technikákat alkalmazzák sok éve minden Neckermann Klub Oázis szállodában, ami Zalakarosnak is a minőség és a profizmus garanciáját jelenti, hiszen Bulgária, Kréta, Rodosz, Kos, Korfu, Zakynthos, a Chalkidiki-félsziget, Egyiptom, és Horvátország után Zalakaros is beállt a sorba: a Béres Alexandra animátoraiból álló csapat fogadja az apróságokat a Neckermann Klub Oázis program keretein belül a fürdő Vízipók Csodapók Gyermekvilágában. A Neckermann Klub Oázis klubház avatóját és az animátor csapat debütálását gyermeknaphoz kötődően május 25-én rendezik meg a Zalakarosi fürdőben, majd egész nyáron izgalmas programokkal tartják mozgásban a strand apraja-nagyját.

A Neckermann Klub Oázis programsorozat állandó, színes és szórakoztató gyermekprogramokkal maradandó élményekkel gazdagítja majd a kicsiket. A zene, tánc és csapatversenyek alkalmával mozgásigényüket vezethetik le. A tematikus programok, mint a kalóznap, vagy a lovagok és hercegnők napja pedig a kreatív szórakozásról gondoskodnak. A Klub Oázis Latino és az Aquasalsa táncos edzésprogram latin ritmusokra és könnyen követhető gyakorlatokra épül, így kínálva élvezetes elfoglaltságot.

Zalakaros város és a fürdő vonzerejét tovább erősíti a Neckermann Klub Oázis animációs program, mely a neves utazási iroda kínálatában szerepel. Az együttműködés részleteit február 28-án, a Budapesti Utazás Kiállításon jelentették be. A város idei marketing célja a hazai családos vendégek mellett, a külföldi piacok megnyerése. A Neckermann utazási irodákkal már 2012-ben is sikeres volt az együttműködés, melynek folytatásaként a fürdőváros legújabb attrakcióját a Neckermann Klub Oázis animációs projektet a Neckermann Utazási irodák is integrálják a programjaik közé. A program szakmai irányítója Béres Alexandra - sport animációt, szórakozást és a legkisebbek egészséges életmódra nevelését foglalja magában.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk