hirdetés
hirdetés

Nyári meglepetés: már Debrecenből is repülhetünk Bodrumba

Július közepétől Debrecenből is eljuthatnak a Green Travel utasai Bodrumba. Az Égei-tengeri régiót még nem lehetett elérni közvetlen járattal Debrecenből – mondta el Göktas Merdol, a cég tulajdonos ügyvezetője.

hirdetés

Július 15-től a Budapest-Bodrum járat Debrecenben is le fog szállni, így lehetőséget adva a keleti országrészben lakók számára is, hogy megismerhessék Törökország égei-tengeri részét.

A cég vezetése azért döntött a járat „dobbantása” mellett, mert a debreceni repülőtérről induló Antalya és Zakynthos járatai szinte teljesen tele vannak, így ennek megfelelően szeretnének további lehetőségeket kínálni azoknak, akik ragaszkodnak a debreceni indulásokhoz.

Az Égei terület immáron ötödik éve szerepel a Green Travel kínálatában, de eddig csak Budapestről indítottak járatokat. A régió három fő üdülőközpontjába – Bodrumba, Didimbe és Kusadasiba – szerveznek nyaralóprogramokat. A vendégeket természetesen itt is képzett magyar idegenvezetők várják.

Az érdeklődők továbbra is kizárólag a Green Travel partnereinél tudnak foglalni, ahol az értékesítők készséggel állnak rendelkezésükre.

Bodrum (forrás: Wikimedia Commons)
Bodrum (forrás: Wikimedia Commons)


Bodrum (forrás: Wikimedia Commons)
Bodrum (forrás: Wikimedia Commons)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk