hirdetés
hirdetés

Öntsön magának tengeri sós csokoládét!

Elérhetővé vált a személyre szabott csokoládé élménye, azaz elindult a chocoMe koncepció.

hirdetés

Az egyedülálló ötlet megvalósítója, Mészáros Gábor prémium összetevôkbôl készült táblás csokoládét kínál az érdeklôdôknek, amelyre ki-ki kedve szerint maga válogathat a különleges feltétekbôl egy internetes oldalon. Az édesipari szakember azt tervezi, hogy a későbbiekben arra is lehetőséget biztosít, hogy különféle helyszíneken a vásárlók saját maguk is elkészíthessék a saját csokijukat.

A chocoMe egyedülálló fejlesztés, melynek köszönhetôen a táblás csokoládé mostantól olyan különleges és prémium feltétekkel készülhet el, mint a Hawaii-ról érkezô fekete színû tengeri só, a Etna lábánál termesztett brontei pisztácia, a goji bogyó, a narancsbors fûszerkeverék, a kandírozott ibolyaszirom, az eredeti 23 karátos aranypelyhek, vagy a liofilizált gurulós málna. A csokoládéra szánt feltétek a gyümölcsök – liofilizált gyümölcsök  – fûszerek – magvak – különleges feltétek – dekorációk nagy kategóriákba tömörülnek. Ezekbôl maximum öt feltétet tudnak az érdeklôdôk a csokoládéjukra választani, így a variációk száma több millió. Kezdetben mintegy nyolcvan féle feltét közül tud a vásárló válogatni, ezek száma folyamatosan bôvül a jövôben.

A chocoMe bemutatkozó eseményen Mészáros Gábor bemutatta a csokoládék elkészítési metódusát, feltétválasztását, majd a jelen lévôk is elkészíthették „álmaik csokoládéját”.

A chocoMe bemutatkozás szakmai partnere a Lucullus BT volt. Turóczi Gábor, a gasztronómiai egyesület elnöke elmondta, hogy „rendkívül örül az új koncepciónak, mivel a csokoládéiparnak is szüksége van a forradalmi újításokra, ahogyan a gasztronómia egészének is”.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk