hirdetés
hirdetés

Partnerparti édességekkel

Az Aegean Airlines és a Ciprusi Turisztikai Hivatal immár harmadik alkalommal köszönte meg az egész éves együttműködést a Ciprusra utaztatóknak.

hirdetés

Húsz utazási irodai partnerét invitálta egy igazán laza, kötetlen, kicsit csapatépítő-jellegű édességkészítésre a Szamos Csokoládé Múzeumba a görög légitársaság és a sziget idegenforgalmi hivatalának hazai képviselete. A meghívottak a helyszínen megismerhették a csokoládé kalandos történetét, a Szamos Marcipán útját és ki is próbálhatták az öntött csokoládé dekorációját.

A program második felében aztán a macaron került a központba. Egy workshop keretében, szakavatott irányítással bebizonyosodott, hogy e népszerű sütemény elkészítése csak elviekben bonyolult, és még a férfiaknak is van helyük a konyhában!

A rendezvényen pedig ismét felhívták a figyelmet arra, hogy Ciprusra nem csupán fapadosok közlekednek, athéni átszállással is el lehet ide jutni. Az Aegean mellett szól, hogy a klasszikus, minőségi légitársasággal való utazás során az átszállás minimális kényelmetlenségét bőven kárpótolja a lehetőség egy athéni városnézésre, hiszen erre is adott a lehetőség egy később járat választása esetén.

 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai