hirdetés
hirdetés

Régi-új vezető a Cserkeszőlő Gyógy-és Strandfürdőnél

Cserkeszőlő Önkormányzata testületi ülésén úgy határozott, hogy Torkos György fürdőigazgatót indoklás nélkül 2011. szeptember 15-ei hatállyal felmenti vezetői beosztásából.

hirdetés

A 2004 óta fürdőigazgatóként dolgozó kétdiplomás mérnök Torkos György vezetése alatt bővült jelentősen a gyógyfürdő területe, megalakult és már két orvossal működik a bőrgyógyászati rendelés, kialakult a Mediterrán ház, csuklópántos beléptető-rendszer működik, só-szobát alakítottak ki, felújították a kempinget, a fürdő területén 120 személyes étterem létesült, és az uniós támogatással megvalósult háromszintes, hatmedencés téli fürdőt is tető alá hozták. Ez alatt az idő alatt lett országos jelentőségű besorolású a fürdőgyógyászat, az OEP pedig már tízféle gyógykezelést finanszíroz.

Szokolai Lajos, Cserkeszőlő polgármestere a szerkesztőség munkatársának elmondta, hogy Torkos György az önkormányzatnál kapott munkát, ahol marketingmenedzserként kamatoztatja majd tudását.

Torkos György utódja Bogdán Béla lesz, aki szeptember 16-ától veszi át a vezetést a gyógyfürdőben, és aki 2004-ig a fürdő igazgatója volt.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai