hirdetés
hirdetés

Rekordgyorsasággal épül a mórahalmi medical wellness hotel

Javában zajlanak a munkálatok Mórahalom új, 29 szobás, 64 férőhelyes szállodájánál, a háromcsillagos Elixír Medical Wellness Hotelnél. A kivitelezés áprilisban indult és rekordgyorsasággal már ezév végére befejeződik.

hirdetés

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő és a Colosseum Hotel közvetlen szomszédságában épülő háromcsillagos Elixír Medical Wellness Hotel elsősorban egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál: a gyógy- és a wellness igényeket is igyekszik majd kielégíteni. Az építkezés 2014 április 1-jén indult, a projekt megvalósítása a tervezett ütemezés szerint halad a BAUSZER Kft. kivitelezésében.

Az új szálloda a térségben egyedülálló szolgáltatást fog nyújtani: medical wellness létesítményként ötvözi a modern orvostudományt és a wellness szolgáltatásokat. A kezelések igénybevételére kúraszerűen, orvosi vizsgálat után kerül sor.

Az egység az akadálymentes szobák mellett saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelyiségekkel és terápiás medencével fog rendelkezni. A házon belüli kezelések mellett, kínálatukba a fürdő gyógyszolgáltatásait is szeretnék bevonni, de a kezeléseket nem OEP által finanszírozott formában lehet majd igénybe venni.

(forrás: morahalom.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk