hirdetés
hirdetés

Rendszeres felmérés térképezi fel a turisztikai ágazat helyzetét

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége is részt vesz a VIMOSZ és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány közös kezdeményezésében, mely a GKI Gazdaságkutató közreműködésével egy felmérést indít a turisztikai és vendéglátó szektorokban - tájékoztatta lapunkat a MUISZ.

hirdetés

Az ágazat régóta küzd a kevésbé reprezentatív felmérések eredményeiből adódó információhiánnyal. A most induló felmérés havi gyakorisággal fogja mérni a konjunktúra várható alakulását, ezzel információt biztosítva a piac és a közvélemény számára a közeljövőben várható trendekről.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


A MUISZ arra kéri tagjait, hogy az adatlap kitöltésével járuljanak hozzá a kezdeményezés sikeréhez, mely a szövetség lobbitevékenységéhez és a döntéshozók valamint a  szakma számára is fontos információt nyújt majd. A felmérést a konjunktúra alakulásáról minden hónapban megküldi tagjainak a MUISZ.

Az adatlapot IDE kattintva tudják kitölteni!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk