hirdetés
hirdetés

Ruefa partnerek találkozója Kismartonban

Burgenlandi partnertalálkozóra invitálta a RUEFA Utazási Iroda 2014. szeptember 21-én, pénteken a partnerirodák 35 képviselőjét, hogy oldott hangulatban ismerjék meg egymást, és cseréljék ki tapasztalataikat.

hirdetés

Czakó Ágnes, a budapesti RUEFA Utazási Iroda vezetője út közben ismertette a cég által kínált osztrák és német utazásszervezők szolgáltatásainak sokszínűségét, előnyeit, illetve, hogy az előző évekhez képest milyen változások várhatók. A programban szerepelt a RUEFA vezető biztosítójának, a Mondialnak termékismertetője is.

Mint Bartha Gabriellától, a RUEFA ügyvezetőjétől megtudtuk, a cég 1996 óta sikeresen működik a magyar piacon, árbevételük az előző évhez képest várhatóan 20 százalékkal nő. Saját törzsutasai utaztatásán kívül a budapesti iroda tartja a kapcsolatot a partnerirodákkal. Tevékenységük fontos része az általuk kínált 31 osztrák és német tour-operátor ajánlatainak közvetítése főleg bécsi indulással, valamint a bécsi parkolójegy értékesítése.

Emellett kínálatukban a magyar tour-operátorok szolgáltatásai is szerepelnek. Hangsúlyozta, hogy a RUEFA-nál fontos a személyes kapcsolattartás, ezért szervezték ezt a formabontó partnertalálkozót, ahol a 2 évvel ezelőtti bécsi találkozóhoz hasonlóan közvetlen tapasztalatcserére, baráti beszélgetésekre is lehetőség nyílt, amely a kapcsolattartás lazább formáját jelenti.

A kismartoni Eszterházy Kastélyban az Esterházy alapítvány képviselője és a Burgenland Tourismus képviselője köszöntette a szakembereket, majd a kastélylátogatás után a kismartoni RUEFA irodát tekintették meg, ahol sok szeretettel várták a magyar kollégákat.

Rusztról behajózott a társaság a Fertő tóra, ahol Gürkan Taskiran, az FTI értékesítési vezetője bemutatta az FTI cégcsoport újdonságait, új célterületeit és termékeit. Gürkan Taskiran az egész napot a csoporttal töltötte és magyarul köszönte meg a partnereknek munkáját. Az előadás után a vidám társaságot egy jó hangulatú, grillezéssel egybekötött, sramlizenés osztrák mulatság várta, majd a TUI magyarországi képviselőjének, Taskár Tamásnak formabontó előadása követett. Tamás szikrázó napsütésben a hajó fedélzetén tartotta meg prezentációját a TUI változásairól, a TUI, Magic Life és a Gulet új célterületeiről és árualapjáról.

Az ismertető után a RUEFA hat kiemelt partnerének köszönte meg az elmúlt évek munkáját utazási utalványokkal, majd a sorsoláson minden második résztvevő nyert a RUEFA és partnerei – ETI, TUI, Mondial, ITSBilla, JT Touristik – által felajánlott ajándékokból. A fődíj a DERTOUR 150 eurós utalványa volt.

A társaság rövid városnézésen megismerkedett Ruszttal, majd a jó hangulatú napot egy parndorfi vásárlás zárta.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai