hirdetés
hirdetés

Szorosabbra fűzi együttműködését a Danubius és a Xellum

A Danubius a Xellum Kft.-t bízta meg részletes adatszolgáltatással.

hirdetés

A Danubius Hotels Group és a Magyar Hotel Monitort üzemeltető Xellum Kft. már 3 éves múltra visszatekintő együttműködése mostantól magasabb szintre emelkedett. A Magyar Hotel Monitor a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének szakmai támogatásával látja el a hazai szállodákat piaci információkkal: a konkurens házak (competitor szettek) összesített átlagadatai alapján közvetlenül is mérhetővé válik a szállodák saját teljesítménye napi szinten. A három hónapja zajló közös munkával kialakított fejlesztések eredményeként a szállodák igényeihez igazítva, üzleti alapokra helyezve mostantól bővül a Danubius Hotels Group részére az MHM adatszolgáltatásának köre. A szállodák árnyaltabb információkhoz jutnak, mivel az új rendszer sokkal több oldalról és részletesen vizsgálja az adatokat. A Xellum által felállított különféle trendek és a döntés-előkészítés szempontjából elemezhető számadatok a központi tervezésben is segítséget jelentenek és cégszintű analitikára is használhatók. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk