hirdetés
hirdetés

Taurus-túra Tunéziában

Idén másodszor szervezett tanulmányutat fő desztinációjába, Tunéziába a Taurus Reisen. 30 viszonteladó munkatárs nézte meg a 18 egységből álló Mouradi-lánc tíz legfontosabb szállodáját, és végigjárták a turisták számára kínált fakultatív programokat.

hirdetés

A csoportot az utazásszervező partnerkapcsolati referense, Takács Ildikó és két kollégája kalauzolta végig Tunézián. A partnereknek bemutatott tíz szálloda között volt öt-, négy- és háromcsillagos is. A csoport tagjai Tuniszból Gammart-ba utaztak, majd fél napos szigettúrára repültek Djerbára, később bejárták a Tunisz-Karthágó-Sidi Bou Said útvonalat. El Jemben a világhírű amfiteátrumot nézték meg, majd felfedezték Mahdiát is. A szállodák ilyenkor novemberben már nem olyan zsúfoltak Tunéziában, mint a főszezonban. Sok helyen már készülnek a következő szezonra, kezdik a felújításokat. Néhány kisebb szálloda be is zár a téli időszakra.

Mindenki saját szemével láthatta, hogy Tunéziában béke van: nyugodtan isszák a kávéjukat a teraszokon a helybeliek, a turisták pedig vidáman járkálnak a bazárokban, ajándékok után kutatnak és alkudoznak.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés