hirdetés
hirdetés

Távozik az EasyJet műveleti igazgatója a repülési káosz miatt

Az elmúlt hónapokban több ezer járatot törölt a cég, egyre dühösebbek lettek a hoppon maradt utasok.

hirdetés

Lemondott az EasyJet műveleti igazgatója, Peter Bellew – tudta meg a Bloomberg. A fapados légitársaság az elmúlt hónapokban sorra halmozta a járattörléseket: több ezer járatot töröltek, többet a tervezett indulás napján, érthetően nőtt a népharag, miközben egyszerre küzd az ágazat a hajózó személyzet, a reptéri biztonsági és a földi kiszolgáló személyzet hiányával és a járványvédelmi korlátozások eltörlésével megugró utazási kedv támasztotta kihívásokkal.

Bellew két és fél évvel ezelőtt csatlakozott az EasyJethez. A lutoni székhelyű légitársaság közleménye szerint távozásának oka, hogy „más üzleti lehetőségek után nézzen”. 

A közlemény szerint az EasyJetnél továbbra is mindenki arra összpontosít, hogy „biztonságos és megbízható működést biztosítson ezen a nyáron”, hozzátéve, hogy „továbbra is naponta 1700 járatot indítanak, melyeken 250 000 utast közlekedik”.

A Unite nevű szakszervezet a múlt hónapban a vezetés hiányára panaszkodott az EasyJetnél.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk