hirdetés
hirdetés

Bemutatta a Terra Reisen idei téli katalógusát

A 84 oldalas idei téli katalógusban a Terra idén először adta ki teljes terjedelemben az osztrák katalógus magyar nyelvű fordítását.

hirdetés

A World of TUI csoporthoz tartozó Terra Reisen a 2010-2011-es téli szezonra kiadott magyar nyelvű katalógusának bemutatóját szerdán az Óbuda Bowlingcenterben tartotta meg.

A színes, szép kivitelű katalógusban 100 osztrák, 15 olasz, 8 szlovén, 6 szlovák és 1 svájci szálláshelyre várják a kocsival utazókat.

Csákány Csaba
Csákány Csaba
„Idén a téli árualapban 25 új szálloda és apartman található, amivel a Terra Reisen a megváltozott és egyre bővülő keresletnek kíván eleget tenni” - mondta Csákány Csaba a Terra Reisen magyarországi felelős vezetője. Az újdonságok mellett 53 szálláshelyen családi szobákat, több mint 10 szálláshelyen hat év fölötti gyermekek ingyenes részvételét és kilenc helyen inkluzív síbérletet kínál a cég.

Ezen túl a közvetítőkre is gondoltak, a közelmúltban kiadott, jövő évre érvényes értékesítési feltételek között megtaláljuk a kedvezőbb értékesítési feltételeket, a könnyebben elérhető forgalmi sávokat, és természetesen - mint az a World of TUI berkein belül már ismert - az év közbeni jutalékmódosítást a következő forgalmi sáv elérésekor - mondta Csákány Csaba beszámolójában.

Megtudtuk, hogy 25 szállodával és apartmannal bővült a kínálat, és az egyre nagyobb érdeklődés annak köszönhető, hogy aki autóval utazik, az meg tud állni bárhol, rá tud gyújtani, nézheti a szép tájat. Függetlenséget jelent az utazó számára az is, hogy annyi csomagot vihet a kocsival, amennyit akar, és amennyi belefér, mert nincs súlyhatár.

Csákány Csaba felhívta a figyelmet a Terra biztosítási csomagra, amely speciális téli szolgáltatásokat nyújt (síbérlet visszatérítése 15 ezer forintig, sífelszerelés biztosítása és jogvédelem- és felelősségbiztosítás síbalesetekre), valamint a flash kártya biztosítására, amely a maga nemében egyedül álló biztosítás.

A katalógus bemutatót gokartverseny, bowling-bajnokság és vacsora követte, felidézve a cég régi, jó hangulatú találkozóit.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk