hirdetés
hirdetés

Tömeges járattörlésre készül a Jetblue

Járatai jelentős ritkítását fontolgatja a következő mintegy két hétben a Jetblue a személyzet körében gyorsan terjedő koronavírusos esetek miatt.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A Jetbule 1280 járatát törölheti időszakos személyzethiány miatt, derült ki a Reutershez is eljutott belső tájékoztatóból, amelyben a légitársaság megerősíti, hogy a koronavírus új, omikron variánsához köthető esetek miatt mérlegelik a menetrend megnyirbálását - írja az AIRportal.hu.

A karácsonyi ünnepek alatt és után az amerikai légitársaságok több ezer járatot töröltek a dolgozók körében tapasztalt magas fertőzésszám okozta személyzethiány miatt, és arra kérték az ország járványügyi hatóságait, hogy rövidítsék le a kötelező karantén időszakát.

Az amerikai járványügyi hivatal (CDC) az Airlines for America (A4A) nevű, a legnagyobb légitársaságokat képviselő szervezet előterjesztését követően, december 28-án döntött arról, hogy tízről öt napra rövidíti le a kötelező elkülönítés idejét a teljesen beoltott, tünetmentes, de igazolt fertőzöttek számára.


(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés